Betuwe Voorjaarsfair

Zaterdag 6 mei

10.00 – 17.00 uur

Groei & Bloei Overbetuwe – Lingewaard

www.over-betuwe.groei.nl

Entree Fair 

€2,- per persoon vanaf 12 jaar. 

 

Alles voor in en rond de tuin. Kom rondstruinen op de

markt met ruim 30 kramen. Beleef het voorjaar en vraag advies over bloemen, tuin, groen en ontwerp.

 

Adres Woerdsestraat 4, 6684 DL Ressen 

0481 464 027

info@dewoerdt.nl

www.dewoerdt.nl

Op 3 juli start het nieuwe notenseizoen met Struinen door de (noten-)tuin.

U bent tussen 12.00 – 17.00 uur van harte welkom op de Zandse Notengaard waar u optredens kunt bijwonen van Gaia & Roy en Singheth Blythe. U kunt dan ook een kijkje nemen in onze Notengaard, u laten informeren over onze nieuwe activiteiten en een proeve nemen van onze notenproducten.

BULLIT OPENINGSTIJDEN 210819

Het hele jaar door organiseren wij activiteiten, zoals rondleidingen, informatiebijeenkomsten, en workshops. Wij informeren u bijvoorbeeld graag over het oogsten en drogen van noten, biologische teelt en biodiversiteit. Tijdens de notenproeverij ervaart u de diversiteit van de verschillende noten.

Hieronder volgt een overzicht van alle komende activiteiten. Voor een persoonlijke rondleiding kunt u mailen naar info@dezandsenotengaard.nl

Event: Woensdagmiddag 13 oktober Nutty Future Food Markt

Kom horen, zien en proeven hoe jouw eten in de toekomst uit gaat zien

 

Hoe kun je voedselverspilling voorkomen en hoe komt ons voedsel eruit te zien in de toekomst? Woensdagmiddag 13 oktober 13-16 uur is iedereen van harte welkom op de Nutty Future Markt op de Hogeschool van Hall Larenstein (HVHL) in Velp. De Zandse Notengaard laat zien hoe de notenteelt bijdraagt aan duurzame landbouw en voeding. Bezoekers maken ook kennis met de nieuwste onderzoeken van studenten en proeven het future food in de sensorische ruimte.

 

Het programma van deze middag is zowel informatief als smakelijk en toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over ons eten in de toekomst. De Zandse Notengaard laat zien hoe de notenteelt kan bijdragen aan duurzame landbouw en voeding. Er is een proefsessie in de sensorische ruimte en studenten presenteren op een smakelijke manier hun onderzoeksprojecten. Toegang tot de Nutty Future Markt is gratis. Graag wel even aanmelden via de link of de QR-code.

 

Dutch Food Week 9-16 oktober

Deze middag wordt georganiseerd in het kader van de Dutch Food Week (9-16 oktober). Tijdens dit landelijke event delen partijen uit de foodsector hun kennis, kunde en enthousiasme over de toekomst van ons voedsel met het Nederlandse publiek. Kijk voor meer informatie op www.dutchfoodweek.nl.

 

Over Van Hall Larenstein

Hogeschool Van Hall Larenstein biedt studies waarbij studenten aan de slag gaan met de belangrijke vraagstukken van deze wereld. Innovatie, samenwerking en toekomstbestendigheid vormen daarbij de rode draad. Bij HVHL werken studenten uit de hele wereld samen met partners uit het bedrijfsleven aan deze uitdagingen. Al tijdens hun studie helpen studenten het vakgebied verder. Zij kijken uit op een boeiende carrière in een vakgebied dat er echt toe doet. Building your world!

 

Vanuit onderwijslocaties Leeuwarden en Velp biedt de hogeschool Van Hall Larenstein diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, associate degrees, cursussen en verricht toegepast onderzoek. Ga voor meer informatie naar www.hvhl.nl.